More

  Flybilletter: Du behøver ikke betale hele beløbet på én gang

  betal flybilletterne over flere omgange

  Drømmen om en dejlig ferie i udlandet står for de fleste ikke ret langt væk. Dog er det ikke alle, der har råd til at betale hele beløbet på én gang. Det kan der heldigvis ændres på. Der er flere og flere selskaber, der synes, at alle skal have mulighed for at komme på ferie uanset økonomi. Nu tænker du måske, hvordan du kan komme afsted, uden der er penge på kontoen til det?

  Men det er faktisk muligt at komme afsted på ferie uden at sprænge budgettet. For det første er det jo en mulighed at rejse et sted hen, der ikke ligger langt væk og måske ikke lige er et af de mest besøgte turistområder. Det kunne for eksempel være en hyggelig uge i en hytte i Sverige eller en bilferie til Tyskland.

  Vil du alligevel gerne på en større rejse, så er der stadig nogle muligheder for dig. Læs med nedenunder og find ud af, hvilke taktikker du kan gøre brug af for at komme på ferie.

  Taktikker til at få råd til rejsen

  Den første mulighed er, at du kan betale din ferie i rater. Dermed behøver du ikke betale hele beløbet på én gang, men kan i stedet betale over en længere periode. Det er ikke alle, der kan få lov til at låne penge til ferier og oplevelser. Derfor kan denne mulighed godt være en fin løsning.

  Når det er en afbetalingsordning, er du sikker på, at der er råd til din ferie. Flybilletter på faktura er f.eks. en mere og mere udbredt løsning, hvor man ikke behøver betale for hele ferien på én gang. Du skal dog være opmærksom på de medfølgende renter og gebyrer, som selskaberne kræver til gengæld for at lade dig afbetale. Vi anbefaler, at du nøje og omhyggeligt læser de pågældende vilkår, så du sikrer dig, at du ikke betaler urimelige renter og gebyrer for afbetalingen.

  Du kan også spare penge på rejsen hos følgende aktører:

  • Primo Tours tilbyder ofte billige rejser. Nogle tilbud indeholder en ferie med all inclusive.
  • Med et Go Dream gavekort er der mulighed for at komme på enten et kroophold, et hotelophold eller en miniferie i udlandet. På denne måde er det nemt og billigt at komme på ferie – oplevelsen kan være for hele familien eller for to personer.
  • Hos Århus Charter finder du mange destinationer til billige penge. Pak din baggage, bestil din rejse og afsted det går.
  • Billige afbudsrejser findes flere steder. Du kan bestille afbudsrejser ved at tage til den nærmeste lufthavn, finde en destination til den pris, du har råd til, træde ind i flyveren og nyde ferien. Du ved ikke, hvor du skal hen, hvad du skal opleve eller andet om ferien. Du ved bare, at du skal på ferie.

  Mangler du en kuffert til din rejse?

  Du kan købe en kuffert på nettet eller smutte ned i den lokale taskebutik. Når du skal købe en kuffert til ferien, kan det være en god idé at finde den rigtige første gang. En kuffert skal kunne holde til lidt af hvert.  

  Endvidere er det en god idé at have både lås og hjul på den. Det gør transporten for dig selv endnu nemmere. Sørg for ikke at fylde den helt op inden afrejse. Det kunne jo være, at du fandt nogle must-haves på rejsen.

  Oplev verden og nyd livet

  Vi mennesker har tendens til at lade vores økonomi styre os. Måske det er på tide, at det er os, der styrer økonomien. Hvis du låner penge til en ferie, skal du huske på, at du ikke skal betale hele beløbet på en gang. Det betyder for dig, at du sagtens kan tage afsted, og når du får din næste løn, dine feriepenge eller skattepenge retur, har du mulighed for at afbetale beløbet. Når det er sagt, så skal man selvfølgelig kun låne, når man har sikret sig, at man har læst betingelserne grundigt igennem.

  Kommentarer

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her

  Annonce

  Populære kategorier

  Mere inspiration til dig