More

  Danmark

  Rejseguide

  Artikler & Inspiration om Danmark

  5 sjove oplevelser i København 2020

  Er du på udkig efter oplevelser i København, så har vi heldigvis masser af gode idéer. Her i indlægget får du fem...

  Oversigt over de 20 største festivaler i Danmark 2020

  OBS! Alle festivaler er aflyst i 2020 I år er alle festivaler i Danmark desværre blevet aflyst....

  Introduktion til Danmark

  Tag på ferie i Danmark

  Har du overvejet at holde sommerens ferie i Danmark? Der er masser af muligheder, hvad end man er til naturoplevelser, luksuriøs ferie eller kultur og kunst.

  Os danskere elsker at rejse og tager glædeligt over grænsen flere gange årligt. Nogle foretrække en årlig rejse til varmere himmelstrøg, mens andre suser afsted på forlængede weekender i vores nabolande.

  I Wanderwinds Danmark-kategori er det tid til at vende blikket indad. Vores danske land byder nemlig på usædvanligt mange oplevelser, smuk natur og masser af feriemuligheder.

  Danmark er et land med utroligt mange og lange kyststrækninger og dermed rigtigt meget strand. Vores strande er kendte og med god grund. Vi har nemlig skønne, kridhvide sandstrande mange steder og skønne badevandstemperaturer hele sommeren.

  Oplev de danske øer

  I Danmark kan man i den grad få oplevelser med højt til himlen. Vi har en fantastisk natur, masser af skønne øer og bemærkelsesværdige kultur- og kunstoplevelser landet over.

  Vi har skønne danske traditioner som f.eks. besøg på de bornholmske røgerier, øhop i det sydfynske øhav eller gammeldags vaffelis på nogle af vores mange skønne ishuse rundt omkring.

  Der findes hundredvis af små danske og alle øer byder på hver deres oplevelser og hyggelige ø-stemning. Hvad med at tage på cykelferie til Samsø og smage på nogle af de lækre, lokalt dyrkede afgrøder? Eller opleve solskinsøen Bornholm, der byder på helt unikke naturoplevelser med sine smukke, hvide sandstrande i syd og klipper i nord?

  Festivaler i Danmark

  Danmark er også fuld af fest og festivaler over hele sommeren. Alt fra gadefest i de københavnske gader til festivaler med fokus på bæredygtighed og økologi. Tag på Heartland, hvor maden er lokalt produceret og du kan opleve masser af spændende talks, mens børnene leger i “Conscious Escape”. Du kan også tage til Tinderbox i Odense, hvor nogle af de største internationale kunstnere optræder hvert år og hvor du kan opleve mange af landets største komikere.

  Læs mere om de 20 største festivaler i Danmark og få et samlet overblik over priser, overnatningsmuligheder og oplevelserne på de forskellige festivaler.

  Dyr og natur

  I Danmark har vi, på trods af, at vi er et lille land, masser af naturoplevelser. Når du tager på ferie i Danmark kan du opleve alt fra klipper til vilde kalkbrud med turkisblåt vand lige til at tage en dukkert i. Du kan opleve smukke, hvide sandstrande og klitter, der gemmer på historie helt tilbage fra istiden.

  Udover den smukke natur har vi også masser af dyreliv i Danmark. Besøg en af de mange danske skove, hvor du b.la. kan opleve råvildt, egern, ørne og ugler. Eller tag på kajaktur hvor du kan være heldig at opleve sæler og marsvin i de danske farvande.

  Udover vores vilde naturliv har Danmark også en lang række akvarier og zoologiske haver, hvor du kan opleve dyr fra hele verden. Tag på Jeep-safari i Ree Park eller oplev pingviner med udsigt over Øresund på Den Blå Planet.

  Danmark

  • Hovedstad: København
  • Indbyggertal: 5.603.000
  • Officielt sprog: Dansk
  • Tidszone: GMT +1 (GMT +2 fra April – Oktober)
  • Landekode: +45
  • Volt: 220V
  • Valuta: Danske kroner
  • EU: Medlem

  Inspiration til dig

  Seværdigheder i Venedig: Oplev byen på vand

  Byen, der er omringet af vand er både utrolig smuk og meget hyggelig. Der er mange forskellige seværdigheder i Nice og det...