Getaways

3 lækre weekendophold med spa på Sjælland

Et weekendophold med spa kan være tiltrængt. Især i en travl hverdag med masser af arbejde. Så hvorfor ikke tage på getaway...

Seværdigheder på Bornholm: Getaway til solskinsøen

Naturoplevelser Opalsøen Tæt på Hammerhavn finder du Opalsøen. En sø omgivet af kæmpe klippevægge, og...

Weekendophold er blevet populært blandt danskerne

Flere og flere par og familier drager hver weekend afsted på weekendophold. Hverdagen i Danmark er for rigtig mange mennesker forbundet med travlhed, hvorfor der ofte ikke er tid til afslapning og oplevelser med familien, kæresten eller vennerne. Netop derfor er weekend getaways gået hen, og blevet rigtig populært med tiden. Her har man mulighed for at få et frirum fra den travle hverdag, ofte i kombination med et lækkert ophold eller nogle fede aktiviteter.

Danmark: en oase af getaways

I Danmark vrimler det med forskellige, lækre typer af weekendophold. Hvad enten du er til motion og aktivitet eller wellness og afslapning, har det lille land noget at byde på. Der findes et hav af muligheder kongeriget rundt – og taget vores lands størrelse i betragtning – er der ingen begrænsninger for weekenden. Kroophold i Jylland, slotsophold på Fyn, spaophold på Sjælland eller måske et kulturelt ophold på Bornholm? Alt er muligt. Valget er dit.

Weekendophold i udlandet

Er man en smule opstemt på et lille ophold i udlandet, er der ligeledes et hav af muligheder. Det er gennem de seneste år blevet endnu billigere at flyve, hvorfor det efterhånden godt kan betale sig med et weekendophold i udlandet. Blandt danskerne er det bl.a. blevet meget populært at tage på besøg i vores kære nabolande Sverige og Tyskland, men også London i England er gået hen og blevet blandt danskernes foretrukne weekend-destinationer.

Tips og inspiration til næste weekendophold

Her på Wanderwind.dk vil vi samle, skabe og formidle inspiration og tips til alle typer weekendophold. Vi er opdateret på de seneste trends og tilbud, der rører sig i branchen, så vi altid er klædt ordentlig på til at bidrage med ærlig og autentisk inspiration til danskerne. Vurderinger og anmeldelser af diverse ophold er en naturlig og vigtig del af vores arbejde, og er samtidig det, der sikrer dig troværdig og brugbar information. Velkommen til Wanderwinds getaway-univers.