• Rejseguides
 • Getaways
More

  Miniferie i Glücksburg, Tyskland

  Kunne du godt bruge en miniferie i Tyskland? Og trænger du til et pusterum fra hverdagen og nogle lidt anderledes omgivelser? Er det tid til kvalitetstid med familien, kæresten eller vennerne? Så læs med her.

  Vi har nemlig fundet et godt tilbud på en miniferie i Tyskland, som både byder på lange gåture langs kysten, gourmetmad i verdensklasse (vi snakker michelin-verdensklasse), omfattende romsmagninger, kulturel sightseeing samt naturligvis afslapning og wellness i stor stil. 

  Spaophold på Alter Meierhof 

  Er du klar til at vågne op med udsigt til den danske kyst, men hvor du samtidig ikke befinder dig hjemme i Danmark? På det 5-stjernede Vitalhotel Alter Meierhof i Glücksburg i Nordtyskland, kan du nemlig opleve dette.

  Hotellet er lokaliseret lige på den anden side af den dansk-tyske grænse med udsigt til Flensborg Fjord og med den smukke, danske kyst som kulisse. Det privatejede hotel har mere end 54 lækre værelser, hvoraf ikke to værelser er ens. Hvert eneste værelse er indrettet helt unikt, og har enten udsigt til Flensborg Fjord, den omkringliggende skov eller den gamle bydel Meierwick.

  Hotellet har både indendørs- samt udendørs pool, sauna, tyrkisk bad, spa samt mulighed for at booke flere forskellige behandlinger. Den skønne wellness oase – også kendt som “Hof-Therme” dækker et samlet område på mere end 1400 km2, og der er derfor rig mulighed for ro og afslapning.

  Hotellet huser desuden 2 restauranter, hvoraf den ene har modtaget hele 2 michelinstjerner. Restauranterne fungerer i høj grad som omdrejningspunkt på hotellet, hvor gastronomi og kulinarisk mangfoldighed går op i en højere enhed. Hotellet har naturligvis også en lækker bar, hvor du kan nyde en cocktail iført badekåbe – lige ved siden af poolen. 


  Få et indblik i hvordan det er at være gæst på Vitalhotel Alter Meierhof. Find hotellets kanal her.

  Hvad kan man ellers lave?

  Lige udenfor hotellets døre finder du fantastisk, uberørt natur, smukke søer og kilometerlange strande. Der er rig mulighed for lange gåture i den friske natur, hvor I passende efter kan afslutte dagen med en tur i spaen på hotellet.

  Få kilometer fra hotellet finder du den gamle, historiske by Flensborg. Byen har en meget flot og gammel historisk havn, som tilbage i 1700-tallet var med til at skabe stor vækst i byen. Der er flere museer i byen, der beretter om havnens historie, hvorfor en tur til byen er den oplagte mulighed for kulturelt interesserede.

  Hvis man er til rom, whiskey og vin – med tryk på rom – er det et absolut must at besøge den Røde Gade, som på tysk kaldes for “Rote Strasse”. Gaden har gennem tiden haft mere end 200 forskellige rom huse. I dag ligger der blot en håndfuld tilbage af disse – men ingen grund til at blive skuffet. Det er nemlig kun de bedste og mest ikoniske rom huse, der den dag i dag fortsat findes på gaden. Der er naturligvis rig mulighed for smagsprøvning af et hav af forskellig rom, whiskey, vin og andet spiritus – så sæt gerne en pæn rum tid af til denne anderledes oplevelse.

  På vej hjem til Danmark kan i stoppe ved grænsehandlen i Flensborg, hvor I kan handle billige varer med hjem i form af mad, drikkevarer, elektronik samt mange andre forbrugsvarer. 

  Kommentarer

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her

  Annonce

  Populære kategorier

  Mere inspiration til dig